OKUMA SAATLERİMİZDEN KARELER

ARALIK AYI AİLE EĞİTİMİ BÜLTENİ

Ock

Okulumuz 1/B Sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Hatice ŞAHİN ve Okul Müdürü Orhan POLAT refakatinde İl Jandarma Özel Harekat Komutanlığına 27 Aralık 2023 saat 14:00'de  "Kahraman Mehmetçik Yeni Yıl Kutlama Kartı Etkinliği" etkinliğini gerçekleştirdiler.

Ock

Enerji Verimliliği Haftası Etkinlikleri kapsamında görsel içerikli bilinçlendirme afiş, video vb etkinlikleri, 08-14 Ocak 2024 tarihleri arasında okulumuzda öğrenci, veli ve öğretmenlerimizle gerçekleştirilecektir.

Haz

TEMEL EĞİTİMDE 10 BİN OKUL PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZA SPOR MALZEMELERİ VE BİR ADET BİLGİSAYAR VERİLDİ. BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR DERSLERİNDE BU SPOR MALZEMELERİNİN VERİLMESİ İLE DERSLER DAHA EĞLENCELİ HALE GELDİ. AYRICA BİLGİSAYAR DESTEĞİ İSE OKULUMUZU DONANIM OLARAK BİR ADIM DAHA İLERİYE GÖTÜRMÜŞ OLDU.

15 TEMMUZ SERGİMİZ