YUNUS EMRE İLKOKULU TARİHÇESİ

TARİHÇE

Okulumuz 1986 yılında çevrenin ihtiyacı üzerine İl Özel İdaresi tarafından 6 derslikli İlkokul olarak yapılmış ve Milli Eğitim Müdürlüğüne devredilmiştir. Aynı yıl eğitim ve öğretime başlanmıştır. 1995 yılında 8 derslikli ek bina yapılarak okulun fiziki kapasitesi iki katına çıkarılmıştır. 8 yılık zorunlu eğitimle İlköğretime dönüşmüştür. 4+4+4 eğitime geçişle birlikte ilkokula dönüşmüştür. 2014-2015 eğitim öğretim yılında ilk ve ortaokul bir birinden ayrılarak ilkokula dönüşmüştür. 2015 yazında okulumuz tadilattan geçirilmiş olup; tuvaletler, pencereler yenilendi. Çatı yapıldı. Şu anda 14 derslikte eğitim-öğretime devam edilmektedir. Okul bahçesinde iyi bir ağaçlandırma çalışması yapılmış ve ihata duvarıyla çevrilmiştir. İlkokul olarak eğitime devam edilmektedir.

Yayın: 10.01.2020 - Güncelleme: 15.12.2023 09:16 - Görüntülenme: 304